Adana Diş Hekimleri Odası 19. Dönem Olağan Genel Kurulu ve seçimleri “Mesleğime, Odama, Geleceğime Sahip Çıkıyorum” temasıyla gerçekleşti. Seçimlere tek liste ile giren Dt. Fatih Güler güven tazeledi.

DİVAN BAŞKANLIĞINI DT. METANET ÇULHAOĞLU YAPTI
Türk Diş Hekimleri Birliği (TDB) Başkan Vekili Dt. Hasan Yaman, Adana Tabip Odası Başkanı Dr. Selahattin Menteş, Adana Eczacı Odası Başkanı Ecz. Ö. Mürsel Yalbuzdağ, Adana Veteriner Hekimleri Odası Başkanı Nihat Köse, Adana Baro Başkanı Av. Semih Gökayaz ve diş hekimlerinin katıldığı genel kurulun Divan Başkanlığını İyi Parti Adana Milletvekili Dt. Metanet Çulhaoğlu yaptı.

MESLEKTAŞLARIMIZ İÇERİSİNDE HER PROFİLDEN İNSAN VAR
Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından Adana Diş Hekimleri Odası Başkanı Dt. Fatih Güler, gündem gereği yaptığı konuşmada “İktidarın sözcüsü durumuna düşmeden devletimizin ve milletimizin yanında olmaya, muhalefetin sözcüsü durumuna düşmeden meslek politikalarında gerektiğinde sonuna kadar muhalefet etme tanımıyla çizgimizi sürdürmeye devam edeceğiz. Genç meslektaşlarımızın da bu çizgiyi koruyacağına inancım tamdır. Meslek odası olarak bu desturdan vazgeçmememiz gerekmektedir. Çünkü meslektaşlarımızın içerisinde her profil ve her dünya görüşünden insanlar vardır. Hep bir arada durmamız bu çizgiye bağlıdır.” dedi.

YAŞAYAN VE YÖN VEREN ODAYIZ
Seçime tek liste ile girilmesine rağmen yoğun bir katılımın gerçekleşmesinden memnun olduğunu da ifade eden Başkan Dt. Güler, “Bize inanan, bize güvenen tüm meslektaşlarımıza yönetim kurulum adına çok teşekkür ederim. Yaşayan ve yön veren bir oda olma özelliğimizi koruyarak mesleğimizin ve meslektaşlarımızın gelişimine katkı koymaya devam edeceğiz. Halkımızın ağız diş sağlığını korumaya çalışırken diğer yandan yaşadığımız kent için, çevremiz için ve doğamız için de mücadelemizi sürdürmeye devam edeceğiz. ADAMOB bileşeni olarak diğer oda, baro ve meslek örgütlerinin çalışmalarını yakından takip ederek üyelerinin faydalandıkları haklardan feyz alarak çalışmalarımıza yön veriyoruz. Üyelerimizin mesleki bilgi ve becerilerini geliştirecek bilimsel toplantılar yapıyor, son teknolojilerden haberdar ediyoruz. Bu anlamda şimdiye kadar oda yönetiminde bulunarak emek veren her arkadaşıma sonsuz teşekkür ediyorum.” dedi.

YENİ YÖNETİM
Dt. Fatih Güler, Yard. Doç. Dr. Dt. Hasan Boğa, Dt. Nevin Kilecioğlu, Uz. Dt. Metin Ersoy, Dt. Mustafa Kalat, Dt. Süleyman Dilek, Uz. Dt. Oğuzhan Ünal, Dt. Yunus Emre Kocacık ve Doç. Dr. Dt. Adile Şehnaz Yılmaz önümüzdeki günlerde mazbatalarını almanın ardından kendi aralarında görev bölümü yapacak.